TR
EN
DE
 
TR
EN
DE
Kamera Aydınlatma Metni...

Çizgi Tekstil İthalat İhracat San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Hizmet Sahasında Yer Alan Güvenlik Kameraları Hakkında Aydınlatma Metni

 

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Çizgi Tekstil İthalat İhracat San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.                       www.akkasgroup.com

Hizmet sahamızın dış cephesinde, idari bina koridorlarında, depoda, sevkiyatta ve üretimde olmak üzere toplam 9 adet güvenlik kamerası vasıtasıyla ve hizmet sahamızın güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü kaydı yapılmakta ve kayıt işlemi yönetim tarafından denetlenmektedir.

 

Söz konusu kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanarak otomatik yollarla işlenmektedir. Ayrıca ilgili kişisel verileriniz hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuatı gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

 

Anayasa’nın 20. maddesinde herkesin, kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme hakkına sahip olduğu ortaya konulmuştur. KVKK’nın 11. maddesinde kişisel veri sahibinin kanun kapsamındaki hakları sayılmıştır.

 

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” Madde 5’e göre, Bozburun Mah. 7033 Sk. No:11/A Merkezefendi/Denizli adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@cizgitekstil.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.        

 


 KURUMSAL  ÜRÜNLER  SERTİFİKALAR  NEDEN ORGANİK  BUNLARI ÖNEMSİYORUZ  İNSAN KAYNAKLARI  İLETİŞİM
Hakkımızda
Misyon & Vizyon
Sertifikalar
Çevre Politikamız
Kalite Politikamız
Haberler
Bilgi Toplumu Hizmetleri KVKK
Ev Tekstili
Bebek Tekstili
Otel ve Hastane Tekstili
Sertifikalar Neden Organik Kalça Displazisi
Sedef Hastalığı
Ev Tozu Alerjisi
Ultraviyole Işınlarının Zararları
İK Politikamız
İş Başvuru Formu
İletişim
 
+90 258 251 58 59
ÇİZGİ Tekstil | © 2017
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım