TR
EN
DE
 
TR
EN
DE
İletişim formu aydınlatma metni...

 

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

 

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Çizgi Tekstil tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

 

İnternet sitemizdeki iletişim formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, e-mail kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Bozburun Mah. 7033 Sk. No:11/A Merkezefendi/Denizli adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@cizgitekstil.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.

 


 KURUMSAL  ÜRÜNLER  SERTİFİKALAR  NEDEN ORGANİK  BUNLARI ÖNEMSİYORUZ  İNSAN KAYNAKLARI  İLETİŞİM
Hakkımızda
Misyon & Vizyon
Sertifikalar
Çevre Politikamız
Kalite Politikamız
Haberler
Bilgi Toplumu Hizmetleri KVKK
Ev Tekstili
Bebek Tekstili
Otel ve Hastane Tekstili
Sertifikalar Neden Organik Kalça Displazisi
Sedef Hastalığı
Ev Tozu Alerjisi
Ultraviyole Işınlarının Zararları
İK Politikamız
İş Başvuru Formu
İletişim
 
+90 258 251 58 59
ÇİZGİ Tekstil | © 2017
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım