TR
EN
DE
 
TR
EN
DE
Çalışan Adayı Aydınlatma Metni (Platformlar Aracılığıyla)...

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİ HAKKINDA

ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ

 

Değerli Çalışan Adayı;

 

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Çizgi Tekstil İthalat İhracat San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır

 

Bize gönderdiğiniz özgeçmişlerinizde veya bize ulaşmanıza aracı olan internet sitelerinde belirttiğiniz bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

 

  1. 1.    Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz?

KVKK’ya uygun olarak işlenmektedir.

 

Söz konusu verileriniz, iş başvurunuzun onaylanmaması halinde 1 yıla kadar, onaylanması halinde ise işyerinden ayrılmanızdan itibaren 10 yıla kadar Çizgi Tekstil İthalat İhracat San. Ve Tic. Ltd. Şti. nezdinde saklanabilecektir.

 

  1. 2.    Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçlarla İşliyoruz?

 

Yukarıda belirttiğimiz kişisel verileriniz, size verdiğimiz istihdam hizmetine ilişkin bu Hizmet Sözleşmesi’nin ifası için aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:

 

  1. 3.    Kişisel Verilerinizi Hangi Yöntemi Kullanarak Ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanarak İşliyoruz?

 

Söz konusu kişisel veriler, açık rızanıza bağlı olarak Kanunun 5. maddesinde yer alan  (i) “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, (ii) “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve (iii) “ bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik olan (örneğin internet ortamında otomatik olarak sistemimize gönderilmesi) veya otomatik olmayan yollarla (örneğin telefonda bize bildirdiğiniz bir bilgiyi not etmemiz) işlenmektedir.

 

  1. 4.    Kişisel Verilerinizi Kimlere Ve Hangi Amaçlarla Aktarıyoruz?

 

Kişisel verileriniz, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir.

 

  1. 5.    Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Haklarınız Nelerdir ve Bu Haklara Nasıl Erişebilirsiniz?

 

KVKK’nın 11. maddesinde belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” Madde 5’e göre ÇİZGİ TEKSTİL’e yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle iletebilirsiniz. Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız. 

 


 KURUMSAL  ÜRÜNLER  SERTİFİKALAR  NEDEN ORGANİK  BUNLARI ÖNEMSİYORUZ  İNSAN KAYNAKLARI  İLETİŞİM
Hakkımızda
Misyon & Vizyon
Sertifikalar
Çevre Politikamız
Kalite Politikamız
Haberler
Bilgi Toplumu Hizmetleri KVKK
Ev Tekstili
Bebek Tekstili
Otel ve Hastane Tekstili
Sertifikalar Neden Organik Kalça Displazisi
Sedef Hastalığı
Ev Tozu Alerjisi
Ultraviyole Işınlarının Zararları
İK Politikamız
İş Başvuru Formu
İletişim
 
+90 258 251 58 59
ÇİZGİ Tekstil | © 2017
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım